3x WISS/IFFS Waterongevallen Voertuig

Project

default

Met enthousiasme delen we onze meest recente samenwerking met partner WISS en de Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland. Onlangs heeft de oplevering plaatsgevonden van 3 gespecialiseerde waterongevallen voertuigen, gebaseerd op de Iveco 4×2 DAILY 50-210 HI-MATIC, ter vervanging van de oudere voertuigen.

Deze voertuigen dragen bij aan de veiligheid en effectiviteit van onze hulpverleners tijdens waterongevallen. Ze zijn uitgerust met alle benodigde materialen en bieden ruimte aan een bemanning van 6 personen. Bovendien is het compacte ontwerp afgestemd op inzet in smalle stedelijke omgevingen, zoals de smalle grachten van Amsterdam.

Onze benadering als producent draait om innovatieve oplossingen op maat voor onze partners. In nauwe samenwerking met de Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland hebben we functionaliteit gecombineerd met de specifieke operationele behoeften. We zijn er trots op dat deze samenwerking heeft geresulteerd in deze geslaagde oplevering.

Op zoek naar innovatieve oplossingen?

Onze producten en systemen onderscheiden zich door de wijze waarop wij bestaande en/of nieuw ontwikkelde componenten weten te combineren …

Contact

P1010584

Ad van Lith

+31 (0)6 14 42 29 46

Maikel Derks

Maikel Derks

+31 (0)6 50 24 25 14

Algemeen Telefoonnummer

adres

IFFS Innovative Firefighting Solutions (a BMT Fire & Rescue Company)

Runweg 28

5258 BN Berlicum

KvK: 50777815

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.