Service

Het is belangrijk dat brandweervoertuigen en -systemen altijd inzetbaar zijn. Wanneer er onverwacht een defect optreedt, sturen wij een van onze servicemonteurs langs om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze gekwalificeerde monteurs zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Onze servicebus is voorzien van moderne gereedschap waardoor reparaties op locatie kunnen worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk service en reparaties uit te laten voeren in onze eigen werkplaatsen in Berlicum en Oss.

Sinds 2021 is IFFS een onderdeel van BMT Fire & Rescue. Door deze intensieve samenwerking in kennis, kunde en service, zijn wij in staat om u een uniek en compleet servicepakket aan te kunnen bieden op het gebied van brandweertechniek.

Het uitvoeren van service en reparaties doen we geheel in eigen beheer. Wij zijn niet merk gebonden en hebben de kennis om aan onze eigen én niet eigen voertuigen reparaties te verrichten. Daarnaast zijn we ISO, VCA en AMTeK gecertificeerd.

Onze service afdeling is 24-7 bereikbaar via onze servicelijn. Zo zijn wij altijd bereikbaar in het geval van nood en zorgen we ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen, ook buiten kantooruren en in het weekend.


Wij zijn dé leverancier van maatwerkvoertuigen op de Nederlandse markt en hebben uitgebreide expertise in het ontwikkelen van nog niet eerder gebouwde voertuigen. Heeft u advies nodig over een idee of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waarom IFFS:

  • De beste servicemonteurs
  • Kennis en expertise
  • 24-7 bereikbaar
  • Servicebus mét eigen pomptestkar

 

 

 

lees meer

Veelgestelde vragen

Worden alle werkzaamheden inhouse uitgevoerd?

Nee, de meeste werkzaamheden voeren wij inhouse uit in onze werkplaats in Berlicum. Mochten bepaalde activiteiten hier niet gerealiseerd kunnen worden, besteden wij dit uit aan een van onze partners. Wij hebben over de jaren een betrouwbaar partnernetwerk opgebouwd en werken samen met de top uit desbetreffend vakgebied.

Met welke chassisleveranciers werken jullie samen?

Antwoord Wij werken met alle chassisleveranciers samen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in maatwerk voertuigen zijn wij niet gebonden aan een bepaald chassis. Wij bekijken de wensen van de klant en zoeken hier het perfecte chassis bij.

Maken jullie alleen brandweerwagens?

Antwoord Nee, wij maken alles wat met brandweertechniek te maken heeft. Voertuigen, big flow systemen, watertransportsystemen, componenten. Maar de producten die we hierbij ontwikkelen zijn ook interessant buiten de brandweer. Onze hose management systemen worden ingezet door internationale bedrijven bij wateroverlast en overstromingen. Ook diverse producten zoals driepoten worden niet alleen voor de brandweer geproduceerd.

Zijn jullie ook Brandweer Berlicum?

Antwoord Nee, wij zijn niet de brandweer. Soms worden we gebeld door iemand die de brandweer in Berlicum nodig heeft, en ondanks dat we hier én brandweerwagens én (vrijwillige) brandweermensen in dienst hebben, kunnen we hier helaas niets in betekenen. Heb je de brandweer nodig, bel dan altijd 112 of als het geen spoed is 0900-0904.

Contact

P1010584

Ad van Lith

+31 (0)6 14 42 29 46

Maikel Derks

Maikel Derks

+31 (0)6 50 24 25 14

Op zoek naar innovatieve oplossingen?

Onze producten en systemen onderscheiden zich door de wijze waarop wij bestaande en/of nieuw ontwikkelde componenten weten te combineren …

Contact

P1010584

Ad van Lith

+31 (0)6 14 42 29 46

Maikel Derks

Maikel Derks

+31 (0)6 50 24 25 14

Algemeen Telefoonnummer

adres

IFFS Innovative Firefighting Solutions (a BMT Fire & Rescue Company)

Runweg 28

5258 BN Berlicum

KvK: 50777815

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.