Brandweer

De uitdagingen voor Brandweerkorpsen

Brandweer Nederland staat voor grote uitdagingen. De kwaliteit van de brandweerzorg in Nederland is al jarenlang uitstekend. Een grote uitdaging lijkt nu het vasthouden van het kwaliteitsniveau bij een teruglopend budget. Hier kunnen innovatieve oplossingen voor worden ontwikkeld die niet alleen kostenbesparend zijn maar ook nog andere voordelen hebben.

Het werkveld en de uitgangspunten van incidentbestrijding veranderen in rap tempo. En wij weten daar creatief mee om te gaan.

Multifunctionaliteit, grotere bluscapaciteit en een betere logistieke en snellere inzet van voertuigen en middelen zijn hierbij speerpunten.

Multifunctionele voertuigen

Kleine multifunctionele voertuigen kunnen bijdragen tot een efficiëntere inzet voor brandweer gebruik. Door met een kleiner voertuig uit te rukken kan een object sneller en beter worden bereikt. IFFS heeft een systeem bedacht waarmee personenvervoer en materieelvervoer gedoseerd kan worden ingezet. Geschikt voor voertuigen tot 3.500 kg voor klein rijbewijs en voor voertuigen tot 6.500 kg. Dit leidt tot een brede inzetbaarheid en minder stilstand van voertuigen.

lees meer

systemen voor de brandweer

Haakarmsystemen

Hose Management Systemen

Watertransportsystemen

minder

meer

voertuigen voor de brandweer

Haakarmsystemen

Monitor Trailers

Schuimblusvoertuigen

Slangenwagen

Speciale voertuigen

Tankautospuiten

Waterwagens

WTS voertuigen

minder

meer

De service van IFFS is als bijzonder prettig ervaren! Wij gebruiken hier op het terrein de Iveco Eurocargo om preventief te sproeien voor wij aanvangen met explosie oefeningen. De service van IFFS is als bijzonder prettig ervaren en was ook altijd zeer laagdrempelig. De nauwkeurige instructie op het voertuig heeft ons zeker verder geholpen om het voertuig goed te gebruiken en in te zetten. Het is totaal geen probleem om bij de firma IFFS aan te kloppen voor eventuele vragen want deze worden meteen beantwoord of men stuurt iemand langs om ter plekke uitleg te geven. Al met al zeer tevreden over het verloop van de levering en de nazorg.
Springterrein Reek
Super mooi, goedwerkend voertuig. IFFS is de leverancier van onze WTS-500 voertuigen. We hebben nu drie van deze voertuigen in gebruik en zijn hier zeer tevreden over, van begin tot levering. We hebben samen met Kris en Bas om de tafel gezeten en onze ideeën en wensen kenbaar gemaakt. Hier is een super mooi, goed werkend voertuig uit gekomen. De posten die er nu mee werken zijn er zeer content mee!
logo ijsselland
IMG_5908
iffs_label_innovation
Voertuigen
Brandweer
194-4112b
iffs_label_innovation
Systemen, Voertuigen
Brandweer
IMG_4929
iffs_label_innovation
Voertuigen
Brandweer

minder

meer

Waarom IFFS?

Wij zijn ervan overtuigd dat je meer kwaliteit kunt leveren en tegelijkertijd kosten-efficiënte oplossingen kunt ontwikkelen …

Jaar in bedrijf
0
Jaar expertise
0
Projecten
0 +

Contact

P1010584

Ad van Lith

+31 (0)6 14 42 29 46

Maikel Derks

Maikel Derks

+31 (0)6 50 24 25 14

Algemeen Telefoonnummer

adres

IFFS Innovative Firefighting Solutions (a BMT Fire & Rescue Company)

Runweg 28

5258 BN Berlicum

KvK: 50777815

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.