Industrie

De uitdagingen in de industrie

Industriële brandweerkorpsen gebruiken stationaire en mobiele blussystemen. Stationaire systemen worden ingezet waar continue een verhoogd risico is. De rest wordt afgedekt met mobiele bluscapaciteit al dan niet gebruikmakend van externe bluscapaciteit. Door slimme toepassingen van mobiele blussystemen met grote bluscapaciteit kunnen de investeringen in stationaire installaties worden beperkt.

Pompsets met extreme capaciteit

Industriële branden vereisen een speciale aanpak. Er moet in korte tijd een grote hoeveelheid blusmiddel kunnen worden opgebracht.

Behalve heel veel capaciteit is een grote worplengte hierbij essentieel.
Ook het juiste schuimmiddel en de logistiek om de gewenste waterhoeveelheid te kunnen leveren zijn zéér belangrijk.
IFFS bedenkt systemen waarmee dit kan en kan capaciteiten leveren tot 80.000 lpm.

Mobiele blussystemen

Naast stationaire systemen zijn op industriele plants vaak mobiele blussystemen gewenst. Deze kunnen bestaan uit pompsets, slangencontainers, SVM containers, slangenbruggen, pomptrailers, monitor trailers en monitorvoertuigen

Haakarmsystemen

Haakarmsystemen zijn multifunctioneel inzetbaar en zijn economisch veel gunstiger dan vrachtwagens met opbouw.

IFFS ontwikkelt haakarmsytemen geheel naar klantenwens.
Watertanks 12.000 liter en pompsets met een capaciteit tot 40.000 lpm. Ook voor CO2 blussing en poederblussing of slangencontainers voorzien van een slangenophaalapparaat. De units kunnen zijn voorzien van een open of gesloten carrosserie.

 

lees meer

systemen voor de industrie

Haakarmsystemen

Hose Management Systemen

Watertransportsystemen

minder

meer

voertuigen voor de industrie

Haakarmsystemen

Monitor Trailers

Schuimblusvoertuigen

Slangenwagen

Speciale voertuigen

minder

meer

De service van IFFS is als bijzonder prettig ervaren! Wij gebruiken hier op het terrein de Iveco Eurocargo om preventief te sproeien voor wij aanvangen met explosie oefeningen. De service van IFFS is als bijzonder prettig ervaren en was ook altijd zeer laagdrempelig. De nauwkeurige instructie op het voertuig heeft ons zeker verder geholpen om het voertuig goed te gebruiken en in te zetten. Het is totaal geen probleem om bij de firma IFFS aan te kloppen voor eventuele vragen want deze worden meteen beantwoord of men stuurt iemand langs om ter plekke uitleg te geven. Al met al zeer tevreden over het verloop van de levering en de nazorg.
Springterrein Reek
Super mooi, goedwerkend voertuig. IFFS is de leverancier van onze WTS-500 voertuigen. We hebben nu drie van deze voertuigen in gebruik en zijn hier zeer tevreden over, van begin tot levering. We hebben samen met Kris en Bas om de tafel gezeten en onze ideeën en wensen kenbaar gemaakt. Hier is een super mooi, goed werkend voertuig uit gekomen. De posten die er nu mee werken zijn er zeer content mee!
logo ijsselland
Hoselifter 12 inch
iffs_label_innovation
Producten, Systemen
Industrie

minder

meer

Waarom IFFS?

Wij zijn ervan overtuigd dat je meer kwaliteit kunt leveren en tegelijkertijd kosten-efficiënte oplossingen kunt ontwikkelen …

Jaar in bedrijf
0
Jaar expertise
0
Projecten
0 +

Contact

P1010584

Ad van Lith

+31 (0)6 14 42 29 46

Maikel Derks

Maikel Derks

+31 (0)6 50 24 25 14

Algemeen Telefoonnummer

adres

IFFS Innovative Firefighting Solutions (a BMT Fire & Rescue Company)

Runweg 28

5258 BN Berlicum

KvK: 50777815

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.