Diensten

Onderhoud

Certificering

NEN-EN-ISO 9001

IFFS ISO 9001

IFFS biedt preventief en correctief onderhoud aan alle brandweervoertuigen en -systemen. Onze monteurs hebben veel ervaring met verschillende voertuigen en expertise in brandweertechniek. 

Preventief onderhoud
Slijtage aan onderdelen van voertuigen en systemen kan leiden tot defecten. Het voertuig of systeem is niet goed te gebruiken is of zelfs helemaal niet inzetbaar. Om dit te voorkomen verzorgt IFFS preventief onderhoud zodat het brandweervoertuig of -systeem altijd optimaal functioneert. Het onderhoud wordt altijd uitgevoerd volgens de richtlijnen van de brandweeropbouw fabrikant, de chassisleverancier en de bepakkingleveranciers. 

Correctief onderhoud
Mocht er onverhoopt toch een defect optreden dan zorgt onze serviceafdeling ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Dit onderhoud vindt plaats als het materiaal zijn functie niet meer naar behoren vervult of niet meer functioneert volgens de eisen van de fabrikant.

Onderhoudscontract op maat
Om ervoor te zorgen dat er in alle wensen wordt voorzien, maken wij samen met de klant een passend onderhoudsvoorstel waarin de klant bepaalt van welke diensten er gebruik worden gemaakt. Ook gaan wij graag een onderhoudscontract aan, geheel afgestemd op uw behoeftes en wensen.

wat we allemaal maken ...

Slangenwagen

Waterwagens

Speciale voertuigen

Watertransportsystemen

Hose Management Systemen

Haakarmsystemen

Monitor Trailers

Schuimblusvoertuigen

WTS voertuigen

Tankautospuiten

minder

meer

Contact

P1010584

Ad van Lith

+31 (0)6 14 42 29 46

Maikel Derks

Maikel Derks

+31 (0)6 50 24 25 14

Algemeen Telefoonnummer

adres

IFFS Innovative Firefighting Solutions (a BMT Fire & Rescue Company)

Runweg 28

5258 BN Berlicum

KvK: 50777815

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.