Voertuigen

IFFS Brandweervoertuigen op maat

Brandweervoertuigen kunnen personen en materieel vervoeren én bezitten een functionaliteit.

Iets wat hier uitermate belangrijk in is, is een gebruiksvriendelijk voertuig ontwerpen, met een goede gewichtsverdeling en een ergonomische indeling. Daar zijn wij bij IFFS goed in. Niet alleen goed, maar ook vooruitstrevend. Wij zijn niet bang om de nieuwste innovaties te voorzien in functionaliteit en een compleet nieuw voertuig te bedenken. De creativiteit van onze engineers staat garant voor een ontwikkeling van de meest optimale voertuigen.

Een aantal van onze afgeleverde voertuigen vindt u hieronder. Graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Haakarmsystemen

Monitor Trailers

Schuimblusvoertuigen

Slangenwagen

Speciale voertuigen

Tankautospuiten

Waterwagens

WTS voertuigen

waar we goed in zijn

Door uit te gaan van alle denkbare oplossingen leggen we ons geen enkele beperking op als het gaat om creatieve ideeën en innovatieve oplossingen voor uw brandweervoertuig.

We vertalen uw eisen en wensen in concrete realiseerbare voorstellen. Al in het offertestadium maken we vaak een 3D model zodat we een goed visualiseren wat de beste oplossing is. We weten dat onze ontwerpen realiseerbaar zijn en betrouwbaar. U weet wat u krijgt en er ontstaan géén verrassingen.

lees verder
IMG_5908
iffs_label_innovation
Voertuigen
Brandweer
194-4112b
iffs_label_innovation
Systemen, Voertuigen
Brandweer
IMG_4929
iffs_label_innovation
Voertuigen
Brandweer

minder

meer

Waarom IFFS?

Wij zijn ervan overtuigd dat je meer kwaliteit kunt leveren en tegelijkertijd kosten-efficiënte oplossingen kunt ontwikkelen …

Jaar in bedrijf
0
Jaar expertise
0
Projecten
0 +

Contact

P1010584

Ad van Lith

+31 (0)6 14 42 29 46

Maikel Derks

Maikel Derks

+31 (0)6 50 24 25 14

Algemeen Telefoonnummer

adres

IFFS Innovative Firefighting Solutions (a BMT Fire & Rescue Company)

Runweg 28

5258 BN Berlicum

KvK: 50777815

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.