Diensten

Service & reparaties

Certificering

NEN-EN-ISO 9001

IFFS ISO 9001

Het is belangrijk dat brandweervoertuigen en -systemen altijd inzetbaar zijn. Wanneer zich een onverwacht defect voordoet, ondernemen onze servicemonteurs direct actie om dit te verhelpen.

Onze gekwalificeerde monteurs zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Onze servicewagen is uitgerust met modern gereedschap, zodat reparaties op locatie kunnen worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk om service en reparaties uit te laten voeren in onze eigen werkplaats in Berlicum.

Service en reparaties voeren wij geheel in eigen beheer uit. Wij zijn niet merk gebonden en hebben de kennis in huis om reparaties uit te voeren aan onze eigen en niet eigen voertuigen. Daarnaast zijn wij ISO, VCA en AMTeK gecertificeerd.

Onze servicedienst is 24-7 bereikbaar via onze servicelijn. Zo zijn wij altijd bereikbaar in geval van nood en zorgen wij ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost, ook buiten kantooruren en in het weekend.

Waarom IFFS:

  • De beste service monteurs
  • Kennis en expertise om merkonafhankelijk te werken
  • 24-7 beschikbaar
  • Servicebus met eigen pomptestunit

wat we allemaal maken ...

Slangenwagen

Waterwagens

Speciale voertuigen

Watertransportsystemen

Hose Management Systemen

Haakarmsystemen

Monitor Trailers

Schuimblusvoertuigen

WTS voertuigen

Tankautospuiten

minder

meer

Contact

P1010584

Ad van Lith

+31 (0)6 14 42 29 46

Maikel Derks

Maikel Derks

+31 (0)6 50 24 25 14

Algemeen Telefoonnummer

adres

IFFS Innovative Firefighting Solutions (a BMT Fire & Rescue Company)

Runweg 28

5258 BN Berlicum

KvK: 50777815

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.